Χρήστος Φερεντίνος: Μετά το «Deal» τι; Το επόμενο του βήμα μας άφησε άφωνους!

- Ιουνίου 06, 2019
Μια ανάσα πριν το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και έχει ήδη αρχίσει ο προγραμματισμό της επόμενης.

Συγκεκριμένα ο Alpha έχει ήδη βάλει πλώρη για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και τη ζώνη που αφορά στο δίωρο μετά την εκπομπή της Ελένης και πριν το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Τι θα κάνει ο παρουσιαστής;

Θα συνεχίσει άραγε με το Deal;

Σύμφωνα με την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Χρήστος Φερεντίνος έχει ακόμη συμβόλαιο με τον Alpha κι έχει ήδη κλειδώσει στη ζώνη έξι – επτά. Αυτό που ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» είναι το αν θα κάνει το Deal ή όχι κι αυτό σχετίζεται με το τι θα γίνει στην προηγούμενη ζώνη, δηλαδή τις τηλεοπτικές ώρες που κάλυπτε με την εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη.

Μέχρι τώρα παρακολουθούμε ταινία αλλά ο Alpha δεν θα αφήσει στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα την ταινία.

Έχουν ήδη προσεγγίζει έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή για να καλύψει αυτή τη ζώνη, το 4 – 6. Από αυτό θα κριθεί αν θα συνεχίσει με το Deal ή με κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι. Μετά τις εκλογές θα έχουμε οριστικές απαντήσεις, τότε θα έχει οριστικοποιηθεί και η απόφαση του σταθμού.

Το θέμα μας όμως δεν είναι μόνο αυτό καθώς μάθαμε και το επόμενο βήμα του παρουσιαστή και σίγουρα η απάντηση που θα την δείτε θα σας αφήσει κι εσάς άφωνους.

Ο Alpha έχει ήδη βάλει πλώρη για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και τη ζώνη που αφορά στο δίωρο μετά την εκπομπή της Ελένης και πριν το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος

Τι θα κάνει ο παρουσιαστής; Θα συνεχίσει άραγε με το Deal;

Το θέμα μας όμως δεν είναι μόνο αυτό καθώς μάθαμε και το επόμενο βήμα του παρουσιαστή

Θα παίξει στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας με τίτλο «Η μικρή μας πόλη» από τις 6 Ιουνίου στο θερινό θέατρο Λαμπέτη

Θα κάνει τον ρόλο του αφηγητή Πηγή: gossip-tv.gr
 

Start typing and press Enter to search