Στους Jethro Tull ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του Σοφία

- Ιουνίου 16, 2019
Βραδυνή έξοδος για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, μαζί με την κόρη του Σοφία, παρακολούθησε στο Ηρώδειο τη συναυλία των Jethro Tull!

Ένα διάλλειμα και μάλιστα μουσικό από τις προεκλογικές υποχρεώσεις που είναι πάρα πολλές εν όψει της αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, έκανε το Σάββατο (15.6.2019) το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Σοφία, ο υποψήφιος πρωθυπουργός είδε τη συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος των «Jethro Tull» στο μαγικό χώρο του ρωμαϊκού θεάτρου.

Αδιάψευστος μάρτυρας ήταν ο φωτογραφικός φακός:Οι Jethro Tull γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους. Ο Ίαν Άντερσον και η παρέα του θύμισαν τους λόγους για τους οποίους το γκρουπ από το Λούτον της Αγγλίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα σχήματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής.

Κινούνται με άνεση ανάμεσα σε κλασικά και ροκ όργανα, αλλά και στο μπλουζ, στο hard rock, στο φολκ και στο progressive rock, με χαρακτηριστικό το άλμπουμ τους «Aqualung» του 1971 και το «This as a brick» της επόμενης χρονιάς.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τους Jethro Tull να ξεχωρίζουν είναι το φλάουτο στα χέρια του δεξιοτέχνη Ίαν Άντερσον και τα σόλα που εντάσσει στις συναυλίες και στα τραγούδια τους, όπως το «Locomotive Breath».

Η προηγούμενη φορά που ανέβηκαν στην αρένα του Ηρωδείου ήταν το 2003.

Παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους το 2014, τρία χρόνια αργότερα ξεκίνησαν πάλι τις κοινές εμφανίσεις και το 2017 έβγαλαν τον επετειακό τους δίσκο «50 fοr 50».

Μάλλον το «Too Old To Rock ‘n’ Roll» δεν ισχύει στη δική τους περίπτωση…
 

Start typing and press Enter to search