Κατέστρεψαν τα γραφεία της Athens Voice

- Ιουλίου 04, 2019
Αυτή τη φορά εισέβαλαν στα γραφεία τους.

Επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Athens Voice πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα πριν από λίγη ώρα.

Περίπου 15 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας και άρχισαν να σπάνε ότι βρίσκουν μπροστά τους.

Κατέστρεψαν με λοστούς τα γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ρουβίκωνας: Από τα «τρικάκια» στην ωμή βία και τώρα σε ρόλο λογοκριτή κατά της Athens Voice
Απόσπασμα από κείμενο που ανέβασε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου: 

«Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολιτική μάζα υπάκουων κανιβάλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση.

Επίθεση με χαρακτηριστικά λογοκρισίας από τον Ρουβίκωνα στην Athens

Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να επισκεφθούμε την Athens Voice. Γιατί δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με ”κυνικά αστειάκια”. Ούτε θα ανεχτούμε άλλο το πλασάρισμα των ριζοσπαστικών ιδεών ως πολιτιστικά και πολιτικά αγαθά προς κατανάλωση».

Επίθεση με χαρακτηριστικά λογοκρισίας από τον Ρουβίκωνα στην AthensΕπίθεση με χαρακτηριστικά λογοκρισίας από τον Ρουβίκωνα στην AthensΕπίθεση με χαρακτηριστικά λογοκρισίας από τον Ρουβίκωνα στην AthensΕπίθεση με χαρακτηριστικά λογοκρισίας από τον Ρουβίκωνα στην Athens

huffingtonpost.gr
 

Start typing and press Enter to search