Κρήτη: Εκπληκτικός γάμος με παραμυθένιες σκηνές – Η κούκλα νύφη πραγματοποίησε το όνειρό της – ΒΙΝΤΕΟ

- Ιουλίου 30, 2019
Γαμπρός και νύφη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, στο γλέντι.

Δεν γίνεται να μην ζηλέψει κανείς από τις ιδιαίτερα ρομαντικές και συγκινητικές στιγμές που καταγράφονται στο εξαιρετικό γαμήλιο βίντεο…

Ο Άλεξ και η Αλεξάντρα είναι ένα ακόμη ζευγάρι τουριστών από το εξωτερικό, οι οποίοι ερωτεύτηκαν την Κρήτη όσο κανένα άλλο μέρος και επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί πριν από μερικά χρόνια που απολάμβαναν ανέμελοι τις διακοπές τους στο νησί.

Με καλεσμένους τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους, έκαναν πραγματικότητα εικόνες που μοιάζουν παραμυθένιες και όλοι θα ήθελαν να ζήσουν. Το σύνολο αυτών των εικόνων έγινε ένα σούπερ γαμήλιο βίντεο που ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε τόσα άλλα που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες.

Δεν γίνεται να μην ζηλέψει κανείς από τις ιδιαίτερα ρομαντικές και συγκινητικές στιγμές που καταγράφονται στο εξαιρετικό γαμήλιο βίντεο που είναι γεμάτο από εικόνες Κρήτης, αμέτρητα χαμόγελα και στιγμές απόλαυσης της ξεχωριστής ημέρας του γάμου.

Ξεχωρίζει βεβαίως και το κινηματογραφικό ταλέντου του παραγωγού που αποτύπωσε με απόλυτο τρόπο όλες εκείνες τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που συνθέτουν μια ημέρα μαγική τόσο για το ζευγάρι όσο και όσους βρέθηκαν στην Κρήτη για την τελετή και φυσικά το γλέντι που ακολούθησε…
 

Start typing and press Enter to search