Κοίταξε το σώμα της κόρης της και αποφάσισε να την παρατήσει για ΠΑΝΤΑ - Δύο χρόνια αργότερα, έγινε το αδιανόητο!

- Ιουλίου 08, 2019
Δεν είναι καν 2 ετών, αλλά μπορεί και τρώει μόνη της. Μπορεί να μην σας φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αν σκεφτείτε ότι η Vasilina Knutsen δεν έχει αριστερό χέρι και έχει μόνο 2 δάχτυλα στο δεξί της χέρι, θα καταλάβετε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για κατόρθωμα.

Μόλις γεννήθηκε το κoριτσάκι, οι γονείς της την εγκατέλειψαν αμέσως επειδή δεν μπορούσαν να αποδεχτούν τις αναπηρίες της. Η Vasilina δόθηκε για υιοθεσία και χάρη σε μια ρώσικη οργάνωση που βρίσκει σπίτι σε εγκαταλελειμμένα παιδιά, βρήκε μια οικογένεια που την αγαπά.

Οι νέοι γονείς της, Chris και Elmira Knutsen, μένουν στην Μόσχα. Η Elmira είναι Ρωσίδα και ο Chris από τις ΗΠΑ, κάτι που έκανε την διαδικασία υιοθεσίας πολύπλοκη.

Ο λόγος είναι ένας πρόσφατος νόμος από τον Δεκέμβριο του 2012, ο οποίος απαγορεύει την υιοθεσία ορφανών από την Ρωσία από πολίτες των ΗΠΑ. Ο νόμος αυτός αργότερα επεκτάθηκε απαγορεύοντας την υιοθεσία των παιδιών αυτών από οποιαδήποτε χώρα επιτρέπει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων.Οι Knutsen πέρασαν πολλά και η διαδικασία κράτησε πολύ, αλλά τελικά δόθηκε άδεια για την υιοθεσία και κατάφεραν να πάρουν την μικρή Vasilina μαζί τους στο σπίτι.Αν σκεφτεί κανείς ότι στην Ρωσία υπάρχουν πολύ λίγα άτομα που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά και ακόμα λιγότερα που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά με αναπηρία, η Vasilina πρέπει να ήταν πάρα πολύ τυχερή. Εκείνη την στιγμή υπήρχαν περίπου 100.000 παιδιά σε ορφανοτροφεία στην Ρωσία περιμένοντας να έρθει να τα πάρει μια οικογένεια.

Τα ορφανά παιδιά με αναπηρία μεταφέρονται σε ειδικά ορφανοτροφεία με μικρές ελπίδες για υιοθεσία και τελικά καταλήγουν να περνάνε όλη τους την ζωή σε ιδρύματα.


Οι Knutsen είναι πλέον μια οικογένεια 6 ατόμων και η Vasilina μεγαλώνει περιτριγυρισμένη από τους γονείς και τα αδέρφια της. Το ζευγάρι έχει ακόμη 3 γιους, εκ των οποίων ο ένας είναι υιοθετημένος και έχει ψυχική διαταραχή.

Δεν είναι μια συνηθισμένη οικογένεια και ο κόσμος το προσέχει αυτό. “Πραγματικά μας κοιτάνε, κάνουν τον σταυρό τους και τρέχουν… Συμβαίνει αρκετά συχνά”, αποκάλυψε η Elmira.
Αλλά ο Chris και η Elmira έχουν μάθει να ζουν την ζωή τους με τέτοιου είδους αντιδράσεις. Το μόνο πράγμα που μετράει γι’αυτούς είναι τα τέσσερα υπέροχα παιδιά τους. Και ευτυχώς για την Vasilina, είναι πλέον ένα από αυτά.
 

Start typing and press Enter to search