Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Δαλιάνη μετά την άγρια δολοφονία στην καφετέρια του Παπαγιάννη - Εικόνες

- Ιουλίου 26, 2019
Η άγρια δολοφονία ενός άντρα χθες το απόγευμα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη δεν θα μπορούσε παρά να σοκάρει το Πανελλήνιο αλλά και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ιατρείο της πεθεράς του η οποία είναι οδοντίατρος.

Είχε πλήρη άγνοια για ό,τι συνέβαινε στην επιχείρησή του αλλά την ίδια άγνοια είχε και η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη η οποία φυσικά ήταν με τα παιδιά στο σπίτι και απολάμβανε ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

Η είδηση ότι συνέβη κάτι τόσο τραγικό στην καφετέρια στο Περιστέρι και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών αλλά και των θαμώνων του μαγαζιού, δεν θα μπορούσε παρά να τους ταράξει!

Η δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε στα Μέσα πως ο ίδιος είναι σε κατάσταση σοκ και αδυνατεί να πιστέψει ό,τι συνέβη ενώ και η σύζυγός του βρίσκεται στην ίδια ψυχολογική κατάσταση προσπαθώντας να συνέλθει!

Το ζευγάρι επέλεξε να μη μιλήσει για το όλο συμβάν, αφήνοντας τον χρόνο να γίνει σύμμαχός τους ώστε να ηρεμήσουν και οι δύο και να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη ηρεμία τα γεγονότα.

Είναι ακόμα σοκαρισμένη.

Τα παιδιά της είναι η δύναμή της και φυσικά η ίδια είναι αφοσιωμένη μαμά τόσο για την κόρη όσο και για τον γιο της.
 
Η ίδια αποτελεί στήριγμα για τον σύζυγό της ο οποίος με το που ενημερώθηκε για τα όσα είχαν συμβεί, έσπευσε στην καφετέριά του.
 
Σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές τους στην καφετέρια με μία φίλη τους.
 
 

Start typing and press Enter to search