Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θύμωσε με σχόλιο για το κορμί της: «Δεν ανέχομαι μπούρδες»

- Ιουλίου 03, 2019
«Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου», της έγραψε μία χρήστης του Instagram

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στο σώμα μας, όσα κιλά και αν ζυγίζουμε.

Η γνωστή ηθοποιός, χθες, κοινοποίησε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό στην οποία μίλησε για την αυτοπεποίθηση.

«Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι «σαν» αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ' αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι "σαν" αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ. 🙏 #AerieGR #AerieREAL #bodypositivity #inspirationoftheday #curves #7mothspostpartum #notyourordinarymom #ninjamom #potd #momof2 #momlife Swimsuit by @americaneaglegr Shot by @mariadelakou
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις
 

Start typing and press Enter to search