Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον χώρισε και τον διέγραψε από το Instagram της

- Ιουλίου 02, 2019
Τίλτοι τέλους για το γνωστό μοντέλο και τον Δημήτρη Μηλιώνη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πολλές φορές απασχολήσει τα ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη το τελευταίο διάστημα ήταν ταραχώδης από ότι φαίνεται οι δυο τους έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Το γνωστό μοντέλο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Ιωάννα Μπέλλα με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

Ωστόσο η Δήμητρα επιστρέφοντας στην Ελλάδα φάνηκε πως οι δυο τους ήταν μια χαρά μαζί, εκείνη τον υπερασπίζονταν και πόζαρε διαρκώς με το μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

Τώρα όμως φαίνεται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει. Όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε για τη σχέση της, απέφυγε να απαντήσει.

«Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει…» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τη διακόπτει λέγοντας: «Πάμε στις επόμενες ερωτήσεις. Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα…. μαύρα», ανέφερε συγκεκριμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ειπώθηκαν στο «Happy Day», το μοντέλο έχει διαγράψει από το Ιnstagram της τις κοινές τους φωτογραφίες, ενώ δεν ακολουθεί πια ο ένας τον άλλον στα social media.
 

Start typing and press Enter to search