Μητροπολίτης: Η oμoφυλοφιλία μεταφέρεται στο βρέφος αν αρέσει στη γυναίκα το πpωκτικo (Βίντεο)

- Ιουλίου 25, 2019
Σκοταδιστικές και αντιεπιστημονικές ανακρίβειες γεμάτες oμοφοβία από τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Πριν ένα μήνα σε ομιλία του στη Λευκωσία, ο κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μίλησε για την oμoφυλοφιλία, υποστηρίζοντας ότι ο Γέροντας Πορφύριος, του είχε πει ότι σχετίζεται με την σeξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας.

Στο σχήμα που εξηγεί, εάν μια γυναίκα είναι έγκυος και κάνει πρωκτικό σeξ - μη φυσιολογικό όπως το περιγράφει ο εκπρόσωπος της εκκλησίας - με το σύντροφό της και βιώσει σeξoυαλική απόλαυση και ηδονή, αυτό ακριβώς το αίσθημα μεταφέρεται αυτομάτως στο βρέφος.

Ο μητροπολίτης, ανέπτυξε το oμοφοβικό παραλήρημά του, λέγοντας: «Γιατί συμβαίνει κάποιοι να έχουν στο ίδιο φύλο, ερωτική διάθεση; Είναι πρόβλημα, που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί. Και αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης. Ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, να το πω έτσι ξεκάθαρα. Αυτό, όταν αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία και η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος.»

Δείτε στο παρακάτω video το επίμαχο απόσπασμα


koutipandoras.gr
 

Start typing and press Enter to search