Δημοσκόπηση: Ανατροπή! Κι όμως... ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά (pics)

- Ιουλίου 02, 2019
Η νέα δημοσκόπηση που φέρνει τα... πάνω - κάτω!

Χωρίς εκπλήξεις σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου, φαίνεται να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στο νομό Χανίων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με μικρή διαφορά της ΝΔ, σύμφωνα με την μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για το zarpanews.gr.

Το δικό της ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» των υποψηφίων βουλευτών για τον «σταυρό» που αποκαλύπτει τάσεις «έκπληξη».

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30,3% έναντι 29,4% της ΝΔ, με την μεταξύ τους διαφορά να είναι στις 0,9 μονάδες και στα όρια του στατιστικού λάθους. Ακολουθεί με 6,1% το ΚΙΝΑΛ, με 3,4% το ΜέΡΑ25, με 3,3% το ΚΚΕ και με ποσοστά κάτω του 3%, η Πλεύση Ελευθερίας, Ελληνική Λύση κλπ.

Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους βουλευτές, στη Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη καταγράφει ισχνό προβάδισμα τόσο στις θετικές όσο και στις αρνητικές γνώμες. Αναλυτικότερα, το 66,2% των ερωτηθέντων, απαντά πως “σίγουρα/μάλλον” θα την ψήφιζε και το 31% ότι “σίγουρα/μάλλον” δεν θα την ψήφιζε.

Ακολουθεί ο Μανούσος Βολουδάκης σε “απόσταση αναπνοής” με 64,4% θετικές γνώμες και μόλις 26,1% αρνητικές γνώμες, εύρημα που αφήνει ανοιχτή την πρώτη θέση στο νομό Χανίων.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης φαίνεται ότι θα παίξουν «ψήφο με ψήφο» για την πρώτη θέση, η οποία πιθανότατα θα είναι και η μοναδική εκλόγιμη για το κυβερνών κόμμα.

Δείτε τη διαφορά:newsbomb.gr
 

Start typing and press Enter to search